2022 Yılı Ajanda Takvim Önerileri

24/10/2019
2022 Yılı Ajanda Takvim Önerileri

2022 Yılı Ajanda Takvim Önerileri

Merhaba Kırtasiye Kulübünden Naci ben. sitemizde görüntülediğinizde sizde hissedecekdeceksiniz. Ajanda defter modellerine ayrı bir önem veriyoruz. İddaa ediyoruz bu kadar ajanda ve çeşidi ve rengini bulabeceğiniz yer sayısı sınırlı sayıda.

Yeni bir yaklaşırken birçoğumuzun aradığı ürünler arasındadır ajanda. Blog yazımıza başlarken yeni yılın sağlık mutluluk başarı ve huzur getirmesini dilerim. Bu sayfamızda 2022 ajandaları kısaca kategorize edip 2022 yılında tavsiye edilen ajanda takvim modellerini , markaları ve içeriklerini paylaşmaya çalışacağım.

Ajandalar genel olarak günlük ajanda , haftalık ajanda , cep ajandası , ticari kasa ajandası , organizer ajanda ve akademik ajandalar olarak sınıflandırılabilir.

Ajandaların yanında hemen hemen her yerde görebileceğimiz planlayıcılar yani yani takvimlerde masa takvimi , duvar takvimi , Gemici takvimi , denizci takvimi , üçgen takvim i pramit takvim olarak sınıflandırabiliriz.

2022 Günlük Ajanda

2022 Günlük Ajanda

Günlük ajanda modellerinde genellikle her gün için bir sayfa bulunmaka olup, cumartesi ve pazar günleri bir gün olarak ayrılmıştır. ancak bazı ajanda üretici markaları cumartesi ve pazar günlerini ayrı sayfalarda basmışlardır. Günlük ajandalar genel olarak çizgili özellikte olup nadir modellerde kareli ve çizgisiz 2022 günlük ajandaları bulabilirsiniz.


2022 Haftalık Ajanda

2022 Haftalık Ajanda

Haftalık ajanda modellerinde her hafta için sağlı sollu sayfa bulunmaka olup, genellikle cumartesi ve pazar günleri bir sütun olarak ayrılmıştır. Haftalık ajandalar genel olarak çizgilidir.

2022 Cep Ajandası

2022 Cep Ajandası

2022 Cep ajandası modelleri günlük cep ajandası ve haftalık cep ajandası olarak bulunmaktadır. Örneğin Bayındır cep ajandasına her güne bir sayfa ayrılmıştır. 2022 cep ajandası çeşitlerini resimin linkine tıklayarak detaylı görüntüleyebilirsiniz.

2022 Ticari Kasa Ajandası

2022 Ticari Kasa Ajandası

2022 Ticari kasa ajandaları kategorilerinde en çok aranılan markalar ece kasa ajandası , gıpta kasa ajandası , bayındır kasa ajandası , keskin color kasa ajandası markaları en çok tercih edilen kasa ajandalarındadır. Kasa defterinden farkı giren ve çıkan bölümlerini sağlı sollu değil altlı üstlü yazabilirsiniz. Kasa ajandalarının normal ajandalardan en büyük farkı ciltlerinin çok kaliteli olmasıdır. Çünkü hemen hemen hergün kullanılmasından kaynaklıdır.

2022 Organizer Ajanda

2022 Organizer Ajanda

2022 organizer ajanda modellerinin en büyük özelliği klasör şeklinde şık bir kılıfı olup içinde organizer yedekleriyle beraber satılır. Genellikle yeni yıl geldiğinde organizer içi yedeği değiştirilir. Organizer seçimizde liz yağmur ve promo marka organizerleri tercih edebilirsiniz.


2022 Akademik Ajanda

2022 Akademik Ajanda

2022 akademik ajanda olarak ifade edilen akademik ajanda genellikle 12 ay yada 15 ay olarak tasarlanır. Örneğin keskin akademik ajanda 2022 eylülden başlar 2023 Ocak ayına kadar günleri içerir. Bazı markalarda 2022 yıl sonuna kadar olan günleride içerir ürün detaylarından kontrol edebilirsiniz.Akademik Ajandalar arasında sağlık ajandası hukuk ajandası gibi meslek gruplarına göre çeşitler bulunur.

2022 Masa Takvimi

2022 Masa Takvimi

2022 masa takvimleri modelleri modelleri arasındaki günlük masa takvimi çeşidi masa üstüne takvim altlığı ile birlikte kullanılan masa takvimleri blok masa takvimi olarak geçer. Masa takvimi modellerinden bir diğeride masa üstünde kullanılan spralli yada deri ciltli olarak kullanılan haftalık aylık ve günlük masa takvimleridir.


2022 Duvar Takvimi

2022 Duvar Takvimi

2022 Duvar Takvimi modelleri duvara asıldığında aylık ve günlük olarak asılan modeller bulunmaktadır. Günlük duvar takvimleri arasında en çok tercih edilen markalar ülkü duvar takvimi ve saatli maarif duvar takvimi modelleridir.



2022 Gemici Denizci Takvimi

2022 Gemici Denizci Takvimi

2022 Gemici Denizci Takvimi aslında duvar takvimidir. Büro ve ofislerde yaygın olarak kullanılan duvar takvimi modeli 3 aylık aynı anda gördüğümüz takvim modelidir. en üste çok tarz desenleri mevcuttur. sitemizden modelleri incelemenzi tavsiye ederim.


2022 Üçgen Pramit Takvimi

2022 Üçgen Pramit Takvim

2022 Üçgen Pramit Takvimi masa üstünde muhakkak bulunması gereken bir planlayıcıdır. Piramit takvimler bazı modelleri aylık bazıları 3 aylık olarak tasarlanmıştır.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz
Kapat
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.