Brush Pen Kalem Nedir ?

16/03/2021

Brush Pen Kalem Nedir?

İngilizce kelime olan Brush Pen 'in türkçe çevirisi fırça uçlu kalem anlamına gelmektedir. Kalemin ucu fırçaya benzer ve esnek yapısı sayesinde geniş alanları çabucak resmetmeye, ince ucu da detayları ve ince çizgileri kolayca çizmemize yardımcı olmaktadır. Brush Pen genellikle bir tarafı fırça uçlu diğer tarafı yuvarlak uçlu markörlerdir. Mimarlıkta, grafikte, moda tasarımında, ürün tasarımında, resimde, tekstilde, hatalı çıkan kumaşları rötüşlemekte kullanılır.

Brush Pen Markaları

Brush Pen Keçe Uçlu Kalem karkaları arasında Artline Brush Pen , Tombow Brush Pen , Edding Brush Pen başlıca fırça uçlu keçe kalem markalarındandır.

Brush Pen Kalem Kimler Kullanır

Brush pen kalemde sürekli boyaya daldırma ve ucu kapandığı takdirde kuruma sorunu yoktur. Peki su hazneli fırça kalemlerin sırrı ne? Aslında daha çok sanatçıların kullandığı bir kalem ve kesinlikle yetenek istiyor. Tek renk boya ile arkasındaki hazneyi kullanırken sıkarak gölgelendirme ve ışık oyunları yapılarak muhteşem resimler, mangalar çizilebiliyor.

Brush Pen Kalem Nedir?

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz
Kapat
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.